"Kepa Petr Cech és Thibaut Courtois szintjére érhet"

Nehéz időszakon megy keresztül a spanyol kapus, akinek továbbra is bizonytalan a jövője.


Mark Bosnich, a Chelsea egykori kapusa szerint a klub jó döntést hozna, ha kitartana Kepa Arrizabalaga mellett. Ez a kérdés most a leginkább aktuális a kékek háza táján, ami minden bizonnyal a nyáron el is fog dőlni.

A londoniak edzője, Frank Lampard a hírek szerint elégedetlen Kepával, aki a nyáron távozhat a Stamford Bridge-ről. Az egyik név, amelyet a német sajtó összehozott a Chelsea csapatával, a Bayern München legendája, Manuel Neuer. A német kapus ugyan továbbra is alapember a bajoroknál, de a müncheni egyesület a következő idényre már megszerezte a Schalkétől Alexander Nübelt.


Fotó: Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images

"Úgy gondolom, hogy kapusként is élhetsz át nehéz pillanatokat. Ha kevésbé megy a játék, akkor érthető, hogy kiritzálnak. Kepa abból a szempontból még nehezebb helyzetben van, hogy magas volt az átigazolási összege. Lenyűgözött ahogy megérkezett a csapathoz, viszont ebben a szezonban kicsit küzd. Nehéz Petr Cech-t követni a klub legsikeresebb korszakában. Főleg, hogy volt még egy Thibaut Courtois is előtted a kapuban, aki szintén kivételes tehetség volt, de úgy gondolom, hogy Kepa, képes arra a szintre eljutni, mint ők" - mondta Bosnich.

75+ Saves Only Kepa Arrizabalaga Can Do!

75+ Saves Only Kepa Arrizabalaga Can Do! ----------------------------------------­­---------------------------------------------------- Music 1 : Music 2 : M...

Forrás: talksport.com
Borítókép: Clive Mason/Getty Images

Videók