Januárban megérkezhet Manchesterbe a holland CR7

Azok után, hogy nyáron nem sikerült megszerezni, télen már lecsaphat a Manchester United a "holland Crisitano Ronaldónak" becézett Memphis Depayra.


A Vörös ördögök holland menedzsere, Louis van Gaal már a nyáron szerette volna szerződtetni a PSV Eindhoven szélsőjét, ám akkor ez az ügylet nem jött össze. A Daily Express viszont most arról számol be, hogy a holland együttes úgy döntött, télen pénzzé teszi egyik legjobbját, és elegedik őt a MU-hoz.

"Igen, Memphist el fogjuk adni. Sajnos sok mindent nem tudunk tenni ellene, ez a foci rendje, de nincs ezzel baj" - nyilatkozta a PSV vezetőedzője, Phillip Cocu.

Az angol sajtó szerint a MU-nak 18 millió fontot kell leszurkolnia az eindhovenieknek Depayért, aki 20 éves kora ellenére már 12-szeres felnőtt válogatottnak mondhatja magát. A játékosért - aki ebben a szezonban félelmetes számokat produkálva, szélsőként 13 meccsen 12 gólnál tart - a MU mellett a Tottenham is bejelentkezett a nyáron, de szinte biztosra vehető, hogy a Vörös ördögökhöz fog igazolni.

Videók