Így váltotta valóra egy kisfiú álmát a Liverpool kapusa - videó

A gyerkőc valószínűleg sosem fogja elfelejteni ezt az estét.


Egy fiatal Liverpool-szurkoló olyan lehetőséget kapott, ami csak nagyon keveseknek adatik meg.

Ahogy arról korábban beszámoltunk egy végletekig kiélezett mérkőzést követően, maratoni hosszúságú tizenegyespárbajban nyerte meg az Angol Ligakupát a Liverpool. A „Vörösök” szurkolói még egészen biztosan sokáig emlékezni fognak a pillanatra, lesz azonban köztük egy valaki, aki az örökkévalóságig emlegetni fogja ezt az estét.

Mielőtt a Liverpool játékosai magasba emelték volna a trófeát az egyik gyerkőc apukája odafordult a klub kapusához, Alisson Beckerhez és megkérte, hoyg vigye magával a kisfiút.

A hálóőr nem habozott, megragadta a gyermeket és odavitte a Wembley híres helyszínéhez, ahol a többiek már várták, hogy magasba emelhessék a kupát. Erre először a csapat vezetőedzője kerített sort, majd Alisson Becker is a magasba emelte a trófeát. Azt követően az edző és a hálóőr közösen segítették a kisfiú kezébe az ereklyét, majd ő is az égig lendíthette azt.A megható pillanatot még értékesebbé teszi Virgil van Dijk és Mohamed Salah reakciója. A két játékos arcán jól játszik, hogy a nem mindennapi jelenet nekik talán még nagyobb örömet okozott, mint az ifjú szurkolónak.

A küzdelmen és a győzelmeken túl, talán ez az, ami annyira lenyűgözővé teszi a sportot és a focit.

Forrás és borítókép: sportbible.com

 

Videók