Így örült Salah a szerződéshosszabbításnak - videó

Ő is megünnepelte a bejelentést.


Mohamed Salah görögországban, barátai körében ünnepelte meg a szerződéshosszabbítását.

Hónapokig tartó tárgyalások és végtelennek tűnő pletykák után a Liverpool péntek délután hivatalosan is megerősítette, hogy világklasszis támadója, Mohamed Salah aláírta új szerződését, melynek értelmében 2025 nyaráig a „Vörösöket” erősíti majd.

A Liverpool rajongói kitörő örömmel fogadták a bejelentést, melynek hangot is adtak a klub közösségi oldalain. De nemcsak a szurkolók lettek lelkesek a hír hallatán, hanem maga az érintett, Mohamed Salah is.

Az egyiptomi játékos jelenleg a görögországi Mykonosban tölti jól megérdemelt pihenőjét, így ott ünnepelte meg az új megállapodás létrejöttét. Az internetre felkerült egy felvétel, amelyen jól látszik, miként reagált a játékos a hírre.


Most sokan joggal kérdezik majd; hogyan lehetünk biztosak abban, hogy a videóban valóban Mohamed Salah és barátai láthatóak. Nyilvánvalóan ebben nem lehetünk 100%-osan biztosak, de az egyiptomi YouTube-sztár, Amr Nassouhy által az Instagramon közzétett kép alapján ez nagyon valószínű. A képen látható trió ruhái hihetetlenül hasonlítanak a videón látottakra, ezért valószínűleg nyugodtan feltételezhetjük, hogy Salah és barátai szerepelnek a fenti felvételen.

Hosszú hónapok után tehát véget ért a Salah körüli huzavona, ami hatalmas lökést adhat majd a Liverpool számára a következő szezonban. A szurkolók most már alig várják, Nunez, Salah, Luis Diaz és Diogo Jota pusztítását s Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában is. Az biztos, hogy ez annyira nem lesz könnyű, de Klopp Liverpoolját sosem lehet leírni, pláne nem, ha egy kiegyensúlyozott és motivált Salah irányítja azt.

 

Borítókép: Twitter.com/Liverpool FC

Videók