Így áll jelenleg az edzőkeringő Angliában

Ki lesz a Chelsea és a Brighton új trénere? Erik ten Hag megy vagy marad? Ezeket a kérdéseket jártuk körbe.


Íme pontokba szedve a hétvége legfontosabb történései, pletykái és hírei az edzőkkel kapcsolatban a Premier League-ből:

  • Rúben Amorim nem lesz a Chelsea menedzsere. A londoni klub mindenképp olyan edzőt szeretne leültetni a kispadra, aki már jártas az angol futballban. Egyúttal pedig Kieran McKenna is kikerült a lehetséges jelöltek közül. Az Ipswich Townt két szezon alatt a harmadosztályból az élvonalba kormányzó edző a Brightonra vár, ha elhagyja jelenlegi csapatát, akkor oda szeretne menni.
  • Enzo Maresca lehet a befutó, mint Mauricio Pochettino utódja. A Leicester Cityvel a másodosztályt megnyerő trénernek tetszik a projekt, szívesen váltana és ülne le a kékek padjára. Az egyeztetések zajlanak, a klub részéről ő a kiszemelt és első számú jelölt.
  • Ugyanakkor még az sem kizárt, hogy Roberto De Zerbi is ott lehet még a lehetőségek között, bár őt a Manchester United is szeretné, ha végül úgy döntenek, hogy nem Erik ten Haggal folytatják a közös munkát. S ha erre kerül sor, akkor Thomas Tuchel neve is előkerülhet, hiszen a vezetőség egy tapasztalt, már sokat bizonyított trénert szeretne leültetni az MU padjára.

Videók