Haaland: Unom már a nevem

A biztonsági személyzetnek kellett visszafognia a rajongókat, akik a norvég sztárral akartak fotózkodni.


A Manchester City támadója, Erling Haaland elismerte, hogy nehezen tud megbarátkozni azzal a fokozott figyelemmel, amelyet az elmúlt években kapott.

A csatár 2020-ban Salzburgból Dortmundba igazolt, ahol rettegésben tartotta a csapatot, majd a Manchester Cityvel számtalan rekordot döntött meg a Premier League és a Bajnokok Ligája győzelem felé vezető úton.

Napjaink labdarúgásában az egyik legnagyobb névnek számító Haaland hatalmas figyelmet keltett a norvégok Ciprus elleni 4-0-s győzelmét követően, a találkozón két gólt szerzett, ezzel 27 mérkőzésen 27 gólt szerzett hazája színeiben.

A biztonsági őröknek a pályára kellett rohanniuk, hogy segítsenek neki a szurkolók tömegével szemben, akik fényképeket akartak készíteni róla, és a mezével akartak hazamenni.

„Természetesen nagyra értékelem a támogatást. Kiskoromban is erre vágytam, úgyhogy nem panaszkodom különösebben” – nyilatkozta a norvég TV2-nek. „Kezdem kicsit unni a saját nevemet, de ez van. Nem sokat tudok tenni ellene.” – tette hozzá.

A Manchester Citynél kisebb gólínségben szenved a támadó, az elmúlt három meccsén nem talált be, csapata ebből kettőt el is veszített.

Borítókép: Alex Pantling/Getty Images

Videók