Haaland ügynöke: igent fogok mondani Laportának

Jó kapcsolatot ápolnak a felek. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Erling Haaland a tavaly nyári átigazolási időszak egyik legnagyobb főszereplője volt, aki a Borussia Dortmundot elhagyva 150 millió euróért cserébe a Manchester Cityhez szerződött. Annak ellenére, hogy 2027-ig van szerződése az angol klubnál, továbbra is arról szólnak a hírek, hogy néhány szezon múlva távozhat.

Az 'As'-nak adott interjújában jelenlegi ügynöke, Rafaela Pimenta biztosította, hogy "számomra Haaland 1000 milliót ér, lehet, hogy senki nem fog ennyit fizetni, de ennyi potenciál van benne, ha egy klubhoz érkezik". A brazil ügyvédi karrierjében tett egy lépést előre, hogy átvegye a nemrég elhunyt Mino Raiola által vezetett futballistákat képviselő céget. Ők ketten 1998-ban találkoztak, és azóta is partnerek.

Arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata Laportával, Pimenta elismerte, hogy az FC Barcelona főnökével nagyon is jó a viszonya.

„Mindig azt mondom, hogy Laporta nem kérhet tőlem semmit a futballban, ez nem fair, mert tudja, hogy igent fogok mondani.”

A Barca a nyári átigazolási időszakban érdeklődött Haaland iránt, de anyagilag a klub nem engedhetett meg magának egy ekkora átigazolást, így kiesett a norvégért folytatott versenyfutásból. Ennek ellenére továbbra is ő marad a klub egyik jövőbeli célpontja, bár Robert Lewandowski érkezésével megerősödtek középcsatár poszton.

Borítókép: Jan Kruger/Getty Images

Videók