Ha így folytatja a Chelsea, elveszítheti egyik legjobbját

A jobb oldali védőt régóta figyeli a Real Madrid.


Öt forduló alatt mindössze öt pontot gyűjtött a Chelsea együttese, az eddigi teljesítmény alapján nem úgy tűnik, hogy sikerült kilábalni a krízisből. Ha ez így megy tovább, akkor elveszíthetik az egyik legfontosabb játékosukat.

Ugyanis a Real Madrid már régóta figyeli Reece Jamest, többször elhangzott már, hogy tökéletes jelöltnek tartják őt a jobbhátvéd posztjára. Eddig azonban semmi jele nem volt annak, hogy az angol valaha is el akarja hagyni a Chelsea-t, ahol csapatkapitánynak nevezték ki és hosszú távú szerződést kapott.

Dean Jones újságíró azonban arra figyelmeztet, hogy ha a Chelsea pályán lévő problémái folytatódnak, akkor a védő elgondolkodhat a váltáson. Jones a Give Me Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, „Reece James tisztában van a Real Madrid érdeklődésével. De jelenleg teljes mértékben a Chelsea-re koncentrál, arra, hogy fitt legyen, és hogy vezetővé váljon ebben a csapatban.”

„Az egyetlen dolog, ami miatt aggódhat a Chelsea az az, ha ez a szezon is rosszul alakul. Reece James elkötelezett, de ha megismétlődik az elmúlt idény, és a Real Madrid ajánlatot tesz, akkor döntést kell hoznia. Ezt a lehetőséget pedig nem lenne könnyű visszautasítani”. - tette hozzá.

A Chelsea idén nem indul nemzetközi kupában, a hétvégén az Aston Villa együttesét fogadják.

Borítókép: Robin Jones/Getty Images

Videók