Guardiolának szüksége van Kane-re - Utoljára 2007-ben történt velük ilyen

A Manchester City csapata három egymást követő mérkőzésen veszít lőtt gól nélkül.


A Manchester City vasárnap 1-0-ra kikapott a Tottenham csapatától a Premier League szezonjának nyitómérkőzésén. Mindez aggasztó lehet Pep Guardiola számára, mivel ez megerősítette őt, hogy komoly problémák vannak a kapu előtt.

Ez volt a City harmadik egymást követő 1-0-s veresége, miután veszítettek a Chelsea elleni Bajnokok Ligája döntőben és a Leicester elleni Community Shieldben. Az utolsó alkalom, hogy három egymást követő mérkőzésen lőtt gól nélkül veszítettek, 2007. március 14-re vezethető vissza. Míg Guardiola egymást követő vereséget utoljára 2018 áprilisában élhetett át.

A City jelenlegi gólgondjai csatárproblémákra utalnak, amit orvosolni is szeretne Guardiola, hiszen minden vágya Harry Kane leigazolása.

„Természetesen érdeklődünk iránta, de ő a Tottenham játékosa, és ha nem akarnak tárgyalni, nincs mit mondanunk. Ha akarják, megpróbáljuk. Ez minden.”

A Manchester City most újabb kísérletet tesz, hogy a nyáron szerződtesse az angol kapitány, amelynek az értéke meghaladhatja a 180 millió eurót.

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Videók