Guardiola: Messi nem szerepel a terveinkben

Ezzel igazából a PSG-re szűkült a kérők listája.


Bernardo Silva az egyik játékos, aki el akarja hagyni a Manchester City –t, akik már nem üldözik Lionel Messit. Ezt maga Pep Guardiola jelentette ki.

A 34 éves argentin világsztár, Lionel Messi, annak ellenére, hogy maradni akart, elhagyja a Barcelonát. A klubnak nincs lehetősége regisztrálni új játékost a La Liga fizetési plafonja miatt. Joan Laporta is ezt erősítette meg a pénteki sajtótájékoztatón.

A Paris Saint-Germain keményen dolgozik, hogy megpróbálja meggyőzni Messit, hogy őket válassza. A Manchester City is szerződtetni akarta korábban a 34 éves legendát, de miután leigazolták a 25 éves Jack Grealisht az Aston Villából, Messi már nem releváns.

„Jack Grealishre áldoztuk a pénzt, és a 10-es mezszámot fogja viselni. Meg voltunk arról győződve, hogy Leo marad. Messi már nem szerepel a terveinkben” – mondta Guardiola.


Fotó: mancity.com

A City vezetőedzője, azt is megerősítette, hogy a 26 éves szélsője, Bernardo Silva tovább akar állni a karrierjében.

„Bernardo Silva el akar menni. Két-három játékos van, akik a távozás mellett döntöttek. Ha van értük ajánlatunk, és tényleg menni akarnak, akkor nyitottak vagyunk a tárgyalásokra… de ez rajtuk múlik.”


Fotó: Bernardo Silva/Twitter

Ezt követően Pep azt is megerősítette, hogy a City megpróbálta leigazolni a Tottenham 28 éves gólkirályát, Harry Kane-t.

„A Tottenham játékosa. Ha a Tottenham nem akar tárgyalni, akkor vége. Sok klub szeretné őt leigazolni, mi sem vagyunk kivétel. Nagyon érdeklődtünk iránta, természetesen próbálkozunk.”


Fotó: Harry Kane/Twitter

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: fcbarcelona.com

Videók