Guardiola: Aguero tisztességes tárgyalást érdemel

Bizonytalan az argentin támadó jövője.


Sergio Aguero szerződése a szezon végeztével lejár a Manchester City-nél. Vezetőedzője, Pep Guardiola nem szeretne nyomást gyakorolni a csatárra a jövőjét illetően.

Az argentin válogatott támadó, Sergio Agüero tizedik szezonját játsza a Manchester City-nél. Nem világos azonban, hogy az elmúlt években rengeteg sérüléssel bajlódó legenda marad-e a következő szezonban is Manchesterben, amikor lejár a szerződése.

"Még mindig nincs a legjobb állapotában. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy mennyi ideig volt sérült. Nem kételkedünk a képességeiben, bármikor képes gólt szerezni, de időre van szüksége. Hét hónap áll előtte, hogy megmutassa mire képes. Megérdemli a tisztességes tárgyalást a klubbal, hogy meghozzák a legjobb döntést, ami mindenkinek jó. Volt szerencsém rengeteg fantasztikus játékossal játszani, ő határozottan közéjük tartozik."

Sport365.hu - Maradona unokája, isteni génekkel

Benjamin Agüero Maradona 2009-ben született. Édesapja a Manchester City argentin támadója Sergio Agüero és ha ez nem lenne elég, a nagypapája a 60 éves korában elhunyt Diego Maradona. Azért a kis Benjamín keresztapját is érdemes megemlíteni, aki nem más, mint a hatszoros aranylabdás Lionel Messi. Fotó: facebook Mardonának összesen 8 gyermeke született.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Laurence Griffiths/Getty Images

Videók