Giroud még nem szeretne hazatérni

Frank Lampard nem számít rá.


Szívesen látná a soraiban a Chelsea francia támadóját a Bordeaux, azonban a világbajnok labdarúgó más opciót keres magának.

Olivier Giroud valószínűleg a téli átigazolási időszakban távozni fog a Chelsea csapatától. Ha igazán ott szeretne lenni a 2020-as Európa-bajnokságon, akkor nagyon sok játékidőre van szüksége, amit a kékeknél egyáltalán nem kap meg. Két honfitársa Thomas Lemar az Atletico Madridban és Steven N'Zonzi a Galatasarayban is hasonló cipőben jár, mint Giroud.

A 2018-as vb-győztes csatár nem része Frank Lampard terveinek a Chelsea színeiben. Az angol edző inkább Tammy Abraham és Michy Batshuayi párosban bízik.

"Jobb lenne ha Olivier új csapatot keresne magának, ahol többet játszhatna" - mondta a francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps.

Az utóbbi időben rengeteg hír keringet az Olympic Lyon és a Marseille érdeklődéséről, s most bejelentkezett a 33 éves csatárért a Bordeaux is.

A Goal értesülései szerint azonban Giroud szívesen dolgozna újra együtt Antonio Conte vezetőedzővel, aki jelenleg az Inter együttesét irányítja. Mint ismert az olasz szakember amikor még a Chelsea csapatát irányította rendre bízott a francia támadóban. Most viszont nem olyan biztos, hogy ez lenne a megfelelő döntés számára, hiszen Romelu Lukaku és Lautaro Martínez mellett ugyanabban a helyzetben lenne, mint most. Ha több játéklehetőséget szeretne, lehet nem marad más számára, csak a hazatérés.

Forrás: Goal.com
Borítókép: James Williamson - AMA/Getty Images

Videók