Gary Neville üzenete Ronaldónak: most beszélj!

Nem érti a várakozást.


Cristiano Ronaldo kérte, hogy távozhasson a Manchester Unitedtől, mert szeretne a Bajnokok Ligájában játszani az idei szezonban, de egyelőre egyetlen klub sem tett lépést a portugál sztár leigazolásáért.

A jövőjével kapcsolatban azonban rengeteg hír látott napvilágot, a Manchester United csatárának pedig elege van az egész helyzetből, ezért az Instagramon fejezte ki csalódottságát a médiával szemben.

„Megtudják majd az igazságot, amikor néhány hét múlva interjút adok" - írta Ronaldo. A média hazugságokat mond. Van egy jegyzetfüzetem, és az elmúlt hónapokban a 100 történetből, amit leírtam, csak öt volt igaz.”

Gary Neville válasza Cristiano Ronaldónak

Eközben a Manchester United legendája, Gary Neville sem habozott reagálni Ronaldo posztjára, arra biztatva a portugál válogatott játékost, hogy hamarabb fedje fel az igazságot, mint ígérte.

„Miért kell minden idők (szerintem) legnagyobb játékosának két hetet várnia, hogy elmondja az igazságot a Manchester United szurkolóinak? Állj fel most és beszélj. A klub válságban van, és vezetőkre van szüksége. Ő az egyetlen, aki megragadhatja ezt a helyzetet a nyakánál fogva.”

Ahogy arról a BBC is beszámolt, vannak olyanok a klubon belül, akik Ronaldót hibáztatják a Manchester United folyamatos problémái miatt. A Vörös Ördögök két mérkőzés után pont nélkül állnak a Premier League tabellájának végén. Közben Ronaldo jövője továbbra is a levegőben lóg.

Borítókép és fotók: Ash Donelon/Manchester United a Getty Images

Videók