Gabriel Barbosa kegyeiért harcolnak a klubok

A brazil csatár a legnépszerűbb a januári átigazolási időszakban.


Több hírportál szerint is a Chelsea eddig a legesélyesebb, hogy megszerezze Gabriel Barbosa játékjogát a januári átigazolási időszakban.

A kékek ebben a hónapban már szabadon igazolhatnak, miután megszüntették az átigazolási tilalmat velük szemben.

Frank Lampard pedig nagyon fontosnak tartja, hogy szerződtessék a brazil gólvágót. A Chelsea kétségbeesetten tárgyal az Internazionale együttesével, hogy minél hamarabb dűlőre jussanak.

A londoniak akár az üzlet részeként elengednék Olivier Giroudot is, hogy csatlakozzon az olasz klubhoz, akit már jól ismer Antonio Conte.

A mindössze 23 éves Barbosa várhatóan 20 millió fontért cserébe válthat majd klubot. A Chelsea csapatának azonban versenybe kell szállnia a West Ham csapatával, akik szintén szeretnék a soraikban tudni Barbosát.

Barbosa az Internazionale játékosaként kölcsönben a Flamengo csapatánál szerepelt az idei szezonban. 

Sport365.hu - Itt az ideje visszatérnie Európába

A 23 éves brazil futballista fölényesen végzett az élen az El País című uruguayi lap által szervezett hagyományos szavazáson, amelyen a kontinens szakíróinak voksai alapján alakult ki a végeredmény. Barbosa, aki az Internazionale játékosaként kölcsönben szerepel a riói csapatban, 168 szavazatot kapott, míg a második és harmadik helyezett két csapattársa, a brazil Bruno Henrique és az uruguayi Giorgian de Arrascaeta 83-at, illetve 40-et.

Forrás: thesun.co.uk
Borítókép: MB Media/Getty Images

Videók