Formabontó védőpáros játszhat este a Unitedben

Erik ten Hag együttese kényszerűségből a Bruno Fernandes – Casemiro duóval állhat fel.


Krízisben van a Manchester United ami a belső védőket illeti, Maguire tegnapi sérülésével az utolsó egészséges centerhalf is kidőlt, így a ma esti Crystal Palace elleni fontos bajnokin posztidegen védőpárost lesz kénytelen harcba küldeni ten Hag.

Hiába állt edzésbe Lisandro Martinez és Johnny Evans, ők még harcképtelenek, ennek is köszönhető, hogy csapatkapitányához fordulna a holland.

Bruno Fernandes korábban már többször kijelentette, hogy bárhol eljátszana a Unitedben, ha arra kerül a sor, sőt, a Liverpool elleni FA-kupa negyeddöntőben játszott is már hátrébb. Casemirotól egyáltalán nem idegen a poszt, őt már többször bevetették ebben a pozícióban.

Maga Fernandes játéka is kérdéses, hiszen ő is kisebb sérüléssel bajlódik, az ő pályára lépésére viszont komoly esély van.

Ten Hag úgy tűnik szaván kell fogja a portugált, mivel nem nagyon maradt más választása. Egy biztos, nyelvi problémái nem lesznek Casemiroval.

A United várható kezdője: Onana, Wan-Bissaka, Casemiro, Fernandes, Dalot, Mainoo, Eriksen, Mount, Antony, Garnacho, Hojlund

A Manchesternek kötelező lenne a három pont begyűjtése, ezzel a kezdővel és a Crystal Palace jó formájával viszont meggyűlhet a bajuk.

(Borítókép: X/centredevils)

Videók