Folytatódik pocsék sorozata a Man Unitednek

Egymás után harmadik mérkőzésén kapott ki José Mourinho és a Manchester United. A Vörös Ördögök ezúttal a Watford otthonában kaptak ki.


 

Bár eddigi legtámadóbb kezdőjét küldte pályára Mourinho (Ibrahimovic, Rooney, Martial és Rashford is az első perctől kezdve rohamozta Heurelho Gomes kapuját), de ennek ellenére sem lett kreatívabb a United játéka a City és a Feyenoord elleni vereségekhez képest.

Sőt, mielőtt a 34. percben az élete szezonját futó Capoue megszerezte volna a vezetést, több lehetősége is volt a Méheknek. Ighalo az üres kapu mellé lőtt a 13. percben, miután Smalling és de Gea nem értette meg egymást, majd percekkel később Deeney fejesét kellett védenie a spanyol kapusnak.

Igaz, a vendégcsapatnak is voltak helyzetei: a 21. percben Ibrahimovic Rashford beadásából hibázott, majd Pogba 25-ről bombázta telibe a keresztlécet.

A 34. minutumban azonban végre megszületett az első gól is: Martialt Britos szerelte, majd Janmaathoz került a labda, aki Capouéhoz passzolt vissza. A francia pedig védekező középpályás létére idei ötödik meccsén már a negyedik gólját szerezte!

Az akció eredményeképpen Martial megsérült, és le is kellett cserélni. Azt már a kispadról láthatta, hogy a 62. percben Ibra balról beadott labdája hatalmas mákkal Behramiról Rashford elé pattant, aki öt méterről bevágta azt Gomes alatt. 1-1!

A 83. percben Walter Mazzari, a hazaiak vezetőedzője inspirált cserére szánta el magát: Capoue helyére Zúnigát hozta be. A kolumbiai pedig olyan jó cserének bizonyult, hogy első labdaérintéséből majdnem ugyanolyan gólt lőtt, mint francia csapattársa. 2-1!

Az elmúlt harminc évben nem nyert a Vörös Ördögök ellen a Watford. Így csak még ünnepélyesebbé tette a győzelmet, hogy a hosszabbításban Zúnigával szemben a tizenhatoson belül szabálytalankodott Fellaini. A büntetőt Troy Deeney vágta a kapuba.

Hét pontjukkal a sárga-feketék feljöttek a kilenc ponttal hatodik United nyakára. Bár csak két hely köztük a különbség, mégis mennyire más hangulat van a két csapat háza táján mostanában!

Watford - Manchester United 3-1 (1-0)

Gól: Capoué (25.), Zuniga (84.), Deeney (95.- büntetőből), ill. Rashford (62.)

Southampton–Swansea City 1–0 (Austin 64.)
Crystal Palace–Stoke City 4–1 (Tomkins 9., Dann 11., McArthur 71., Townsend 75., ill. Arnautovic 94.)
Tottenham–Sunderland 1–0 (Kane 59.) 
 

Videók