Fogadási csalás miatt nyomoznak a MU spanyol ígérete ellen!

A Marca kürtölte világgá a hírt, miszerint Spanyolországban fogadási csalás gyanúja miatt nyomozás indult a Manchester United nyáron igazolt középpályása, Ander Herrera ellen!


A Manchester United nyáron igazolt spanyol középpályása, Ander Herrera a legújabb focista, akit a spanyolországi fogadási csalások ügyében vizsgál a rendőrség. A kérdéses meccs a 2010-2011-es szezon utolsó fordulójának Levante-Zaragoza összecsapása.

Az eddig megállapítottak szerint a Zaragoza játékosai közül a klub utasítására 12-en, fejenként 120 ezer eurót utaltak el levantei riválisaiaknak, miután a kiesés veszélye erősen fenyegette őket az utolsó játéknapon.

A hírek szerint a 12 játékos egyike volt az akkor még a Zaragozában játszó Ander Herrera, aki a csapat ex-elnökétől, Agapito Iglesiastól szintén megkapta a pénzt, és - noha visszautalta a feladónak - mindezt nem jelentette az anti-korrupciós hatóságoknak.

Herrera kezdőként 72 percet játszott az érintett találkozón 2011. május 21-én, a hírek szerint a bíróságon is meg fogják hallgatni, mit tud az eseményekről. Az eddigiek szerint minden érintett játékos azonnal visszautalta a pénzt a feladónak, amikor megtudták, hogy azt az elnök unokatestvérétől kapták.

Videók