Feszült meccsen simán kikapott a bajnok Chelsea, Fabregas pirosat kapott

A Chelsea már bajnokként látogatott a West Bromwich Albion otthonába, de a vártnál feszültebb meccset kaptunk és sima WBA-sikert.


 
Nem mondhatni, hogy José Mourinho tartalékolt volna és az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosokat dobta volna játékba ugyanis a kékek a Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Filipe Luis; Loftus-Cheek, Matic; Remy, Fabregas, Hazard; Diego Costa összeállításban léptek pályára, később még Ake, Cuadrado és Brown kaptak lehetőséget.
 
A szokásoknak megfelelően természetesen díszsorfallal várt a WBA a Chelsea-re, de az udvariasságnak itt vége is szakadt. Már a 9. percben megszerezte a vezetést a West Brom, Saido Berahino remek gólt akasztott Thibaut Courtois kapujába.
  
A 29. percben egészen érdekes jelenetsor játszódott le, előbb egy beadás közben Diego Costa és McAuley akadtak össze és miközben a kialakult tömegjelenetet tette volna helyre Mike Jones játékvezető, Cesc Fábregas egész egyszerűen labdával, beckhami pontossággal fejbe rúgta az egyik reklamáló WBA-játékost, Chris Bruntot.
 
 

 

 
A második félidő aztán még rosszabbul indult a Chelsea számára, John Terry buktatta Berahinót, a WBA jogos tizenegyest kapott, Terry viszont megúszta még a sárgát is, pedig akár pirosat is kaphatott volna.
 
A folytatásban Loic Remy találta még el a kapufát, majd Chris Brunt bevitte a kegyelemdöfést. Egy okos szögletvariáció után lőtte ki a Chelsea kapujának bal oldalát.
 
A meccs gyakorlatilag egyik csapat életében sem játszott különösebb szerepet, a Chelsea elszenvedte harmadik vereségét a szezonban. A WBA maradt 13., Tony Pulis csapata szépen búcsúzott közönségétől.
 
West Bromwich Albion–Chelsea 3–0 (Berahino 9., 47–tizenegyesből, Morrison)
Piros lap: Fábregas 30.   
 
 
 

Videók