Feldühítette Wenger a trollok kedvencét

A futballtrollok által rendre megtalált Nicklas Bendtner, a VfL Wolfsburg dán válogatott csatára elmondta, hogy elvesztegetett egy évet a karrierjéből.
A 26 éves játékos nem érti, hogy az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger miért nem engedte el őt tavaly, hiszen alig vetette őt be az előző szezonban, mindössze 12 mérkőzésen kapott szerepet.

"Kölcsön lettem adva a Juvénak (2012-ben - a szerk.), és jól ment ott. Rendszeresen játszottam, és rendben voltam, majd megsérültem, és ki kellett hagynom fél évet - nyilatkozta a Bildnek Bendtner. - Bajnokok voltunk, maradni akartam, de az Arsenal visszahívott. Elvesztegettem ott egy évet, ez dühít a legjobban."

Bendter a németországi életével kapcsolatban is beszélt. "Wolfsburg nyilvánvalóan más. Nem rossz itt. Ha nagyobb városba akarok eljutni, akkor felülök a vonatra, és egy óra múlva már Berlinben vagyok, sok barátom van ott. Hiányzik a fiam. Ha van szabadnapom, akkor mindig elutazok Londonba, hogy együtt legyünk. London az én városom, már 16 éves korom óta ott éltem. Természetesen hiányoznak az ottani barátaim is. A VfL ugyanakkor egy új kezdet. A legfontosabb dolog most a labdarúgás, a magánélet csak utána jön."

Videók