Fabrizio Romano szerint, a szaúdi klubok ismét harcba szállnak a Liverpool sztárjáért

Korábban már próbálkoztak, de sikertelenül.


A Liverpool valószínűleg újabb harcba kezd Mohamed Salah megtartásáért, mivel a szaúdi profiliga klubjai ismét megpróbálják majd leigazolni őt még az idén, állítja Fabrizio Romano.

A CaughtOffside blogján azt írta: „Úgy látom, hogy a szaúdi klubok ismét megpróbálkoznak Mohamed Salah leigazolásával - ez a stílusuk, szeretik, ha van egy célpontjuk, aztán újra és újra megpróbálják. Mégis, nagyon boldog a Liverpoolnál, és szuper profi volt, soha nem okozott problémát a klubnak.”

„Az az ajánlat, amit Salah augusztus végén kapott szaúdi kluboktól, egy őrült ajánlat volt, de soha nem okozott problémát, és ebben a szezonban újra szuperül játszik a Liverpoolban” – folytatta.

„Szerintem a szaúdi klubok újra megpróbálkoznak majd Salah-val, de ez legalább annyira a Liverpoolon, mint a játékoson múlik, úgyhogy meglátjuk, mi lesz ezzel a történettel" – magyarázta.

A Liverpoolnak tavaly nyáron keményen meg kellett küzdenie Salah megtartásáért, visszautasítva az Al-Ittihad rekord ajánlatát, és meggyőzve az egyiptomi szélsőt, hogy ne erőltesse a Szaúd-Arábiába való költözést.

Salah a hírek szerint hajlik arra, hogy új szerződést írjon alá a Vörösökkel, és a tárgyalásokra valószínűleg az Afrikai Kupa befejezése után kerül sor.

Borítókép:  Michael Regan/Getty Images

Videók