Ezért választotta Giroud a Dortmund helyett a Chelsea-t

Jó oka volt rá.


Olivier Giroud Dortmundba is mehetett volna a télen, az Arsenal korábbi támadója azonban maradt a Premier League-ben, és a városi rivális Chelsea-hez igazolt – a France Footballnak beszélt arról, hogy miért döntött így.
 
„A Dortmund mindképp szeretett volna megszerezni, de aztán nagyon jó ajánlatot kaptam a Chelsea-től. Ez végleges átigazolás volt, nem kölcsönszerződés, amit a Dortmund kínált. Ha oda mentem volna, gyakorlatilag semmi nem változott volna.
 
A harmadik gyermekünk nemrég született meg. Négy hónap anélkül, hogy láthatnám… Nem is tudom, hogyan élném túl” – mondta el döntésének hátterét a Londonban maradó francia támadó.
 

"Neymar sosem fog kilépni Messi árnyékából" " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Az egykor többek között a Barcelonában is futballozó Thierry Henry szerint Neymar hiába váltott csapatot a nyáron, a brazilnak nincs esélye arra, hogy kilépjen Lionel Messi árnyékából, írja a Nemzeti Sport. A Paris Saint-Germain világrekordot jelentő 222 millió eurót fizetett Neymarért, akinek klubváltását sokan értetlenül fogadták, ugyanis hiába erősödött rengeteget a francia együttes az elmúlt években, a Barcelona még mindig előkelőbb helyet foglal el a világ labdarúgásában.

Videók