Ezért nem mutatta még be sztárigazolását az Arsenal

Egy másik futballista viszont az Instán jelenthette be, hogy marad az ágyúsoknál.


Az elmúlt hetek egyik legfelkapottabb átigazolási ügye Declan Rice klubváltása volt, a középpályásért több mint százmillió eurót fizet a bajnokság ezüstérmese az EKL-győztes West Ham Unitednek.

Joggal merül fel a kérdés, hogy ha a felek megegyeztek, akkor miért nincs hivatalossá téve a válogatott futballista érkezése? A „jog” stimmel, az indok ugyanis az ügyvédi munka elhúzódása. Brit lapok szerint az Arsenal jogászai valódi nyelvtani bravúrokkal és mértani precizitással állítják össze a játékos szerződését, nehogy később valami probléma születhessen.

Amíg pedig nincs teljesen kész a kontraktus, a bejelentés nem történhet meg. Ha már „bejelentés”, akkor nem lehet szó nélkül hagyni Folarin Balogun tettét. A 22 éves amerikai válogatott csatárt az előző szezonban kölcsönadták az ágyúsok. A francia Reims csapatánál remek szezont futott, 21 gólig jutott.

Azonban egy darabig úgy nézett ki, hogy Londonban nem számítanak rá, inkább értékesítenék. Cikkeztek az AC Milan, az Inter, a Marseille, a Monaco, az RB Leipzig, de még a Chelsea érdeklődéséről is. Balogun viszont a minap megváltoztatta az Instagram profilján a leírását, bekerült az Arsenal neve.

Hogy ez valóban a maradását jelenti, az rövid időn belül világossá válik.

Borítókép: James Williamson - AMA/Getty Images

Videók