Ezért a Manchester City legendája lehet a Tottenham menedzsere

Jelenleg a másodosztályban tevékenykedik, oszlopos tagja volt a kékek sikerszériájának.


Nem unatkoznak a Tottenham előjárói, akik ugyan Cristian Stellini személyében megtalálták menedzserüket Antonio Conte menesztését követően, ő csak ideiglenes megoldás.

Repkednek a nevek a sajtóban: Julian Nagelsmann, Mauricio Pochettino, Luis Enrique, hogy csak a legmagasabb polcról említsünk párat, de állítólag Thomas Frank mézes heteit is irigyelik Londonban a Brentford kispadján.

A legújabb név Vincent Kompanyé, aki nemrég még aktív futballistaként volt a Manchester City egyik sikerkovácsa, most pedig a másodosztályú, listavezető Burnleyt irányítja sikeresen – csapatának 13 pontos előnye van az élen a 38. fordulóra kanyarodva.Tovább nemcsak, hogy a legtöbb gólt lőtték (74), hanem a legkevesebbet is ők kapták (29), ami mindenképp megsüvegelendő.

A belgák egykori védője tehát támadószellemű futballt játszik, ami Conte után úgy hiányzik Harry Kaneéknek, mint kiszáradt tómedernek az özönvíz, és a brit lapok arról cikkeznek, hogy Kompanyt érdekelné a lehetőség, sőt, állítólag ő számít a legesélyesebbnek a munkára.

Borítókép: Getty Images / Visionhaus

Videók