Ezekhez a klubokhoz kerülhet Erik ten Hag, ha elküldik Manchesterből

Három jelölt is van, mind egy országból.


 A Manchester United mesterének, Erik ten Hagnak több lehetősége is lesz a Bundesligában, ha a Vörös Ördögök ebben a szezonban úgy döntenek, hogy megszabadulnak tőle.

Mivel a United teljesítménye a Ten Hag alatti első szezon után erősen megingott, a holland állása veszélybe került, és Gareth Southgate, az angolok szövetségi kapitánya a legerősebb jelölt a helyére.

A Daily Star szerint Ten Hag iránt három klub is érdeklődik, amennyiben karrierje megszakad az Old Traffordon.

Ez a három csapat a Bayern München, a Bayer Leverkusen és a Stuttgart, ugyanis mindhárom csapatnál kérdéses, hogy ki irányítja majd őket a 2024/25-ös idényben.

A Bayern már bejelentette, hogy Thomas Tuchel a nyáron távozik a bajor klubtól a gyenge szezon után, ami pedig a Leverkusent illeti, Xabi Alonso vezetőedzőt a bajoroknál és a Liverpoolnál is kiemelt opcióként jegyzik.

A Stuttgartnál pedig mindeközben attól tartanak, hogy Sebastian Hoeness lesz az, aki a Bayern Münchenhez kerül, ha Alonso úgy dönt, hogy a bajorok helyett a Liverpoolhoz igazol.

Természetesen van még remény ten Hag számára, ha megnyerik az FA-kupát. A klub már az elődöntőben van, és a Championshipben szereplő Coventry Cityvel találkozik. Ennek az összecsapásnak a győztese aztán a másik elődöntő győztesével találkozik, amelyet a Manchester City és a Chelsea vív.

Fotó: Getty Images

Videók