Európa egyik "legjobb játékosa” elhagyja a Vörös Ördögöket

Minden bizonnyal a szurkolók nagy örömére.


Úgy tűnik, hogy Jesse Lingard varázslata Manchester United játékosként a nyáron véget ér. A középpályás már edzője, Ole Gunnar Solskjaer bizalmát is elveszítette a szurkolók után. Ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy még mindig nem sikerült egyetlen egy bajnoki gólt sem szereznie, amivel valamelyest hozzájárulna a csapat sikereihez.

Bruno Fernandes januári érkezésével a sorrend is változott a csapaton belül, ami egyre egyértelműbbé teszi, hogy Lingardnak a nyáron muszáj lesz távoznia. Solskjaer pedig máris nézi a lehetőségeket, hogy milyen minőségi játékosokat tudna a helyére igazolni. A listán olyan nevek szerepelnek, mint például James Maddison vagy Jack Grealish.

Lingard nemrégiben Mino Raiola szuperügynök ügyfele lett, aki minden bizonnyal megtalálja a legmegfelelőbb helyet játékosa számára. Raiola bízik Lingardban, akit az európai labdarúgás tíz legjobb középpályása közé sorolt. Egyelőre egyetlen klub sem mutatott érdeklődést Lingard iránt, bár ez abból a szempontból nem meglepő, hogy még négy hónap van hátra az átigazolási időszak megnyitásáig.

Forrás: talksport.com
Borítókép: Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Videók