Erik ten Hag visszavágott Jamie Carraghernek a United kritizálása miatt

Mindeközben egy vereségre vannak, hogy beállítsák a klub negatív rekordját.


Erik ten Hag visszavágott Jamie Carraghernek a Manchester Unitedet ért legutóbbi kritikái miatt.

Carragher erősen kritizálta a United védekezését a Fulham elleni vereség alkalmával.

A korábbi liverpooli játékos megkérdőjelezte a játékosoknak adott utasításokat, miközben elemezte a kezdőrúgásról készült, a fiatal középpályás Kobbie Mainoo-t érintő videófelvételt.

Carragher a továbbiakban a különböző játékosok helyzeteit elemezte, mondván: „Ezek a játékosok nem tudják fogadni a labdát azokban a pozíciókban, amiket elfoglalnak, így valójában hatalmas probléma van a United számára, amikor náluk van a labda.”

Ten Hagot a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón kérdezték Carragher megjegyzéseiről a Nottingham Forest elleni FA-kupa-mérkőzés előtt. A United menedzsere egyértelművé tette, hogy nem elégedett a korábbi Liverpool-játékos elemzésével.

„Először is, egyes elemzők nagyon objektívek a megjegyzéseikben. Nagyon jó tanácsokat adnak, néhányan nagyon szubjektívek. Jamie Carragher az első pillanattól kezdve kritizált, és most a saját álláspontját akarja érvényesíteni" - magyarázta Ten Hag.

„Valószínűleg az első fél órában, igen, volt igaza. A Fulham a középpályás felállásukban egy kicsit meglepett minket, aztán meg kellett találnunk a megoldásokat. Fél óra után azonban megtaláltuk a megoldásokat” – jelentette ki a holland menedzser.

A United ebben a szezonban már 15 vereséget szenvedett el, és az európai kupaszezonjuk is keserű véget ért, amikor a Bajnokok Ligája csoportjuk utolsó helyén végeztek.

A Bajnokok Ligája kiesés mellett a a Ligakupából is hamar kiestek a második fordulóban.

A Fulham hétvégi győzelme a Unitednek a nyolcadik hazai vereségét jelentette a szezonban, és ezzel mindössze egy vereséggel maradtak el a klub negatív rekordjától, ami az Old Traffordon egy szezonban elszenvedett legtöbb vereséget illeti.

Borítókép: Getty Images

Videók