Enzo Fernández két különböző mezszámmal szerepelhet a Chelsea-ben

Az argentin a Benficától igazolt át.


A Chelsea új szerzeménye, Enzo Fernández két külön mezszámban játszhat majd a Kékeknél.

A 22 éves argentin remek teljesítményt nyújtott a katari világbajnokságon. Válogatottja színeiben 1 gólt szerzett és 1 gólt adott, ráadásul őt választották a torna legjobb fiataljának is. A remek szereplés számos klub figyelmét felkeltette, amelyek harcba szálltak a tehetségért. Ezek közül végül a Chelsea lett a befutó, amely 107 millió angol fontot fizetett érte. Ez az összeg 7 millió fonttal több, mint amennyit a Manchester City fizetett az Aston Villának Jack Grealishért 2021-ben.

Az ügyletről az átigazolási szakértő, Fabrizio Romano azt írta, hogy az argentin már túl van az orvosi vizsgálatokon, és várhatóan az ötös mezszámmal játszik majd.


Utóbbihoz az egyik Twitter-felhasználó hozzáfűzte, a játékos a Bajnokok Ligájában biztosan nem szerepelhet majd az említett számmal, mivel azt idén a sorozatban a klub színeiben már viselte Jorgiho.

Ebből kifolyólag többen úgy gondolják, hogy fernandez két különböző mezszámban szerepelhet majd az idény során, ami a BL-t és a Premier League-et illeti.

Borítókép: Stefan Matzke - sampics/Corbis via Getty Images

 

Videók