Elveszett a tisztelet, távozhat Manchesterből a kulcsjátékos

Legalábbis ezt tanácsolja neki a klublegenda.


 A Manchester United legendája, Dwight Yorke azt tanácsolta Harry Maguire-nek, hogy hagyja el a klubot a nyári átigazolási időszakban.

A Vörös Ördögök korábbi csatára úgy érzi, hogy az angol válogatott játékos elvesztette a "tiszteletet" az Old Trafford öltözőjében, miután tavaly nyáron megfosztották a csapatkapitányi posztjától, és azt mondja, hogy a klub elhagyása a következő átigazolási időszakban "nem lehet kérdés" számára.

Yorke azt is felvetette, hogy a Leicester City korábbi védőjének Unai Emery Aston Villáját kellene fontolóra vennie, mint a következő lehetséges célpontot.

Az OLBG-nek nyilatkozva Yorke azt mondta: "Harry Maguire talán másképp látja, és joga is van hozzá, de szerintem az, hogy elhagyja a Man Unitedet, nem kérdéses. Csökkent a megbecsülése az öltözőben.”

„Maguire jól illene az Aston Villához. Az Aston Villa egy nagy klub, és Unai Emery egy bizonyos módon akar majd játszani, és lehet, hogy van olyan játékos, akit már kinézett magának, de erről nem tudunk. Maguire lenne az az opció, akit az Aston Villa szemügyre vehetne."

Fotó: Getty Images

Videók