Elképesztő izgalmak, a 100. és a 101. percben is betaláló Palmerrel nyert a Chelsea az MU ellen

Fordulatos meccs volt, ugyanis 19 perc elteltével már 2-0-ra vezetett a Chelsea, ám ezt még megfordította a Manchester United, és egészen a hosszabbításig ők tűntek a befutónak.


Ilyen nincs, mondhatnánk. Pedig van, és meg is csodálhattuk a Premier League aktuális fordulójában, ahol többszöri fordítás és gólváltás után a Chelsea az utolsó utáni pillanatokban diadalmaskodott.

A találkozón már a negyedik percben megnyitotta a gólcsapot a Chelsea Gallagher révén, ezt pedig a 19. minutumban Cole Palmer megfejelte egy büntetővel.

Ez azonban nem sokáig volt elegendő előny, ugyanis Garnacho és Fernandes góljaival még a félidő előtt kiegyenlített a Manchester United.

Azt gondolhattuk, hogy szétestek a londoniak, ezt bizonyíthatta az is, hogy Garnacho újabb góljával már a vezetés a vörösöknél volt.

A mérkőzés utolsó perceiig úgy tűnt, hogy be is húzza a találkozót ten Hag csapata, de ekkor a maratonira nyúló hosszabbítást kihasználta Cole Palmer, aki egy újabb büntetőt értékesített, majd rá egy perccel mezőnyből is betalált, megpattanó lövésével pedig elhozta a három pontot a Chelsea-nek.

Győzelmével a Chelsea a 10. helyre jött fel, a MU pedig maradt a hatodik pozícióban.

Fotó: Twitter / Chelsea FC

Videók