Egyetlen szabály van csak a Lehmann – Luiz páros életében!

Az angol futballvilág sztárpárja, Alisha Lehmann és Douglas Luiz betekintést biztosított a magánéletébe – és az Aston Villa kötelékéhez tartozó labdarúgók kapcsolatában egyetlen kőbe vésett szabály van csupán!


A két játékos a birminghami klubnak köszönhetően találkozott egymással, az Aston Villa edzőközpontjában futva össze többször is, még jóval kapcsolatuk megkezdése előtt. És bár Angliában valódi sztárpárként kezelik őket, a brazil nyomornegyedből érkezett Luiz szerint ez távol áll a valóságtól.

„Celebpárként vagyunk elkönyvelve, holott teljesen átlagos életet élünk. Úgy élönk, mint minden normális ember: esténként előfordul, hogy elmegyünk vacsorázni, néha bowlingozunk, és mi is járunk bevásárolni.”

A dél-amerikai a szerelmen túl egy dologért biztosan hálás svájci párjának.

"Neki köszönhetően javult rengeteget az angol nyelvtudásom. Az első két angliai évemben egy mukkot nem beszéltam angolul, aztán megismertem őt, és hát muszáj volt angolul beszélnem. Hogy a fenébe vitatkozzunk, ha nem tudok megszólalni? Most már ha valami nézeteltérés van közöttünk, azonnal megoldást találunk rá, rögtön megbeszéljük. Korábban a telefonom fordítóját használtam, hogy portugálról angolra fordítsa a mondandómat. Amúgy Alisha zseniális, öt nyelven beszél folyékonyan – németül franciául, angolul, portugálul is tud, de a svéd nyelv is megy neki. Én most már hármat beszélek, ami nem is rossz egy olyan sráctól, aki sosem fejezte be az iskolát.

És hogy mi az egyetlen téma, ami tiltott odahaza?

A futball. Bármilyen furán is hangzik, kimegyünk egymás meccseire, amikor csak tudunk, de itthon nincs szakmázás, avagy elemezgetés a másik játékáról, a fociról nem beszélgetünk.”

És amíg így működik, jól is van a dolog eképpen!

(Fotó: Instagram/alishalehmann7)
 

Videók