Eddig nem nagyon ájultak el Casemirótól Manchesterben

Főleg nem Gary Neville.


A Manchester United korábbi sztárját, Gary Neville-t nem nyűgözte le Casemiro első pár mérkőzése az Old Traffordon.

A brazil válogatott játékos a Premier League átigazolási időszakának utolsó napjaiban 70 millió font értékben igazolt a Real Madridtól a Manchester Unitedhez. Azonban annak ellenére, hogy a 30 éves középpályás hihetetlen karriert tudhat maga mögött a Real Madridban, még nem kezdett Premier League-meccsen a Unitedben.

Erik ten Hag a hétközi, Real Sociedad elleni 1-0-s Európa Liga-vereség alkalmával dobta be először a kezdőbe, de Neville csalódott volt a baszk óriások elleni teljesítménye miatt. Ten Hag igyekszik azon dolgozni, hogy beillessze Casemirót a csapatába.

„A Manchester United körülbelül 130-140 millió fontot akart költeni, végül 230 millió fontot költöttek. Casemiro és Antony ajánlata két nappal a Liverpool-meccs előtt érkezett, ami nyilvánvalóan már az a pillanat volt, amikor mindenképpen meg akarták szerezni őket” – mondta Neville a The Overlap podcastben.

Casemiro ezen a hétvégén nem lép pályára a Unitedben, mivel a Premier League versenynaptárát II. Erzsébet királynő halála miatt elhalasztották. A halasztás a jövő hétvégére is elhúzódhat, mivel egy brit állami temetést terveznek, ami azt jelenthetné, hogy Casemiro a nemzetközi szünet utánig nem léphet pályára hazai pályán.

Borítókép és fotók: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto a Getty Images

Videók