Di Maria: A Unitedben nem a hetes mezszám volt a problémám, hanem Van Gaal

Cristiano Ronaldo visszatérése a Manchester Unitedbe feltépett pár régi sebet. - TOP2021: Ezt is sokan olvasták idén a Sport365-ön.


Az argentin válogatott Angel Di Maria elárulta, hogy az ő problémája a Manchester Unitedben az edző személye volt, és nem az, hogy milyen mezszámban lépett pályára.

Olyan nagy nevű játékosok viselték korábban Manchesterben a hetes mezszámot, mint Eric Cantona, David Beckham és Cristiano Ronaldo. Ez a mezszám tehát jár némi nyomással. A 33 éves Di Maria Real Madridból való érkezésekor megkapta ezt, de Angliában nem járt sikerrel.

Di Maria, aki jelenleg a Paris Saint-Germainben van, hangsúlyozza azonban, hogy Louis van Gaal tette tönkre a Manchester Unitedben való tartózkodását.

„Teljesen figyelmen kívül hagytam, hogy a hetes mezszámmal játszom a hátamon, pedig az elején sokat beszélgettek velem erről, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. A problémám Manchesterben az edző volt. Van Gaal volt a legrosszabb vezetőedzőm a karrieremben. Lőhettek gólok, vagy adhattam gólpasszokat, másnap azt hajtogatta miket rontottam el. Nem tetszett neki, hogy a játékosok fontosabbak nála.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: givemesport.com

Videók