"Derült égből villámcsapás" - Conte értékelte a zakót

A Chelsea váratlan veresége egy csapásra érdekessé tette a Premier League-et.


 

Mint ismeretes, nagy meglepetésre hazai pályán szenvedett vereséget a Chelsea a Crystal Palace ellenében a Premier League 29. fordulójában. A kékek zakója akár érdekessé is teheti az egyoldalúnak tűnő bajnokságot - a Tottenham a Burnley elleni sikerével hét pontra zárkózott a tabella második helyén.

 

Megszívatták a Chelseat és a Manchester Unitedet is - videó! " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Meglepetésre hazai pályán szenvedett vereséget a listavezető Chelsea, Antonio Conte együttese a Crystal Palace elleni meccsen maradt pont nélkül. Az már senkit sem lep meg, hogy Jose Mourinhóval a kispadon ismét ikszelt hazai pályán a Manchester United. A címvédő Leicester City Wilfred Ndidi bombagóljával, valamint Jamie Vardy gyönyörű kapáslövésével győzte le a Stoke Cityt, ezzel sorozatban a negyedik bajnokijén győzött.

 

"A média számára ez egy remek eredmény, hisz szorosabb lett a versenyfutás - ugyanakkor én azt mondom, addig kell harcolni, amíg matematikailag biztossá nem válik az elsőség. Nem szabad kiengednünk. Remekül játszott a Palace, de legalább egy döntetlent illett volna elérnünk. Megpróbáltunk mindent, ez most ennyire futotta. Tanulnunk kell a hibákból és gőzerővel koncentrálni a hátralévő fordulókra" - fogalmazott Antonio Conte, a Chelsea menedzsere. 

Videók