De Bruyne furcsa szokása, amellyel megnyugtatja magát a meccsek előtt

Elárulta a titkot a belga.


 De Bruyne elárulta titkát a Netflix új Man City-dokumentumfilmjében, a „Together: Treble Winners”-ben.

A Manchester City sztárja, Kevin De Bruyne elárulta szokatlan meccs előtti rutinját, amely segít neki megnyugtatni az idegeit a nagy meccsek előtt.

A 32 éves De Bruyne-t generációja egyik legjobb játékosának tartják, és kulcsszerepet játszott a City sikereiben Pep Guardiola alatt.

A tavalyi szezonban 49 alkalommal lépett pályára minden bajnokságban, 10 gólt lőtt és 28 asszisztot adott, a City pedig triplázott.

A belga ebben a szezonban sérülésekkel küzdött, de mostanra már újra teljes értékű, és reméli, hogy segíthet csapatának megvédeni a Bajnokok Ligája, a Premier League és az FA-kupa trófeáját az idény utolsó hónapjaiban.

Hatalmas rutinja ellenére De Bruyne elárulta, hogy még mindig ideges a meccsek előtt, és megtalálta a sajátos módját, hogy megbirkózzon ezzel az öltözőben.

A Netflix új Manchester City dokumentumfilmjében, a Together: Treble Winners-ben, amely az Etihadban az elmúlt szezonban elért sikereket dokumentálja, De Bruyne elárulta, hogy a Candy Crush játékot játssza a telefonján, hogy megnyugtassa az idegeit.

"Én csak játszom, beszélek az emberekkel. Nem tudok nyugton maradni" - mondta De Bruyne, majd csapattársa, Bernardo Silva hozzátette: "Mindig így van, chillel, és a telefonját nézi"

De Bruyne így válaszolt: "Mindenki különbözik. Minél nyugodtabb vagyok, annál jobban érzem magam.”

A dokumentumfilmből készült klip, amelyet a City osztott meg a klub honlapján, azt is megmutatja, ahogy De Bruyne az öltözőben ülve Candy Crush-t játszik a telefonján.

Fotó: Getty Images

Videók