David de Gea hűséges típus

A kapus továbbra is maradna csapatánál.


David de Gea továbbra is a Manchester United labdarúgócsapatában képzeli el a jövőjét.

A spanyol válogatott kapus erről annak kapcsán beszélt a klub hivatalos honlapjának, hogy a következő lesz a tizedik szezon, amelyet az angol együttesnél tölt.

"Nagyszerű dolog ide tartozni, álomszerű, hogy ezt lassan tíz éve elmondhatom magamról. Szeretnék még sok ideig itt játszani" - fogalmazott a 29 éves hálóőr, aki 2011-ben mintegy 19 millió fontért szerződött Angliába.

Az első, nehezebb szezonja után a másodikban bajnoki címet ünnepelhetett, mostanáig összesen ötször került be a Premier League álomcsapatába, a klubnál rekordot jelentő négy alkalommal választották meg az idény legjobbjának.

David De Gea 2020 - Best Goalkeeper Reflex ● Crazy Saves

DeGea2020 #CrazySaves ♫ Music: Track: Romen Jewels & Marquee - Coffee Music Provided by Magic Records Listen To The Original: https://youtu.be/4OIA43OtT4Y F...


De Gea legutóbb szeptemberben hosszabbított szerződést a manchesteriekkel, akikhez 2023 nyaráig köti jelenlegi kontraktusa. A csapat a koronavírus-járvány előtt jó formában volt, 11 egymás utáni veretlen mérkőzésen nyolcszor nyert és mindössze két gólt kapott. 

 

Borítókép: James Williamson - AMA/Getty Images

Videók