David Beckham: „Sosem volt az enyém a 7-es számú mez”

A Manchester United legendája reméli, hogy a holland Memphis Depayt nem bénítja meg, hogy korábbi klubikonok számával kell pályára lépnie.


 

A Manchester United nyáron szerződtette a holland szupertehetséget, Memphis Depayt, aki a távozó Ángel Di Mariától számát örökölte meg. A legtöbb klubnál a 10-es mezt tartják a legnagyobb becsben, azonban az Old Traffordon 7-es számának van mágikus jelentése, ami olykor komoly terhet ró azokra, akik viselik. 
 
"Engem sosem félemlített meg ez a szám, sokkal inkább inspirált, megtiszteltetés volt viselni. Amikor megkapod a 7-es számú mezt, nem számít, ki öltötte magára a múltban, vagy, hogy az illető mit ért el" - mondta David Beckham.
 
 
 
 
"Ez egy különleges mez mindenképpen, de nem gondolom, hogy lelki terhet okozna a viselőjének. Engem mindig is inspirált a mez, de sosem volt az enyém. Besté, Cantonáé és Robsoné volt. Az egyetlen ok, hogy a 7-esben szerettem volna játszani, az az volt, mert előttem ilyen ikonok hordták. A Manchester Unitednál ez a dressz különleges, mindig is az volt és örökké az is marad" - tette hozzá David Beckham

Videók