Csúcsigazolásra készül a Liverpool és a MU, beindult a licit Sanchoért

A 19 éves Jadon Sancho jelenleg 100M fontot ér az átigazolási piacon.


A Manchester United és a Liverpool már januárban lehetőséget kaphat arra, hogy 100 millió fontért leigazolja Jadon Sanchot, a Borussia Dortmund játékosát.

Az angol válogatott futbalistának nem volt egyszerű éve a Borussia Dortmundban. Klubja most azt állítja készen állnak arra, hogy meghalgassák az ajánlatokat, és akár szezon közben rábólintsanak a legjobbra. 

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy melyik csapat szerződteti végül a játékost, de az Independent listája szerint ahogy a Sport365 már megírta, a Liverpool vagy a Manchester United lehet a befutó.

Sancho kétségtelenül hozzájárulhat ahhoz, hogy a Manchester United javítson a gyenge szezonkezdet után. Marcus Rashford és Anthony Martial támadójátékával együtt Ole Gunnar Solskjaer oldalán visszatérhetnek az első négybe. 


Vajon melyikük lesz a befutó?

Fotó: Alex Livesey/Getty Images

A Liverpoolnak viszont tehet, hogy inkább az erős kezdésre kellene építenie. Amennyiben év végén szeretnék megnyerni a bajnokságot, nem biztos, hogy megengedhetik maguknak, hogy kockázatot válaljanak Sancho leigazolásával.

Bár mindkét klub érdeklődik, lehet, hogy nem fogják elkapkodni a transzfert, mivel tisztában vannak azzal, hogy az utóbbi időben, mint arról már beszámoltunk, sérült a Dortmund és a Sancho közt lévő kapcsolat.

Ugyanakkor nem elhanyagolható tény, hogy a 19 éves játékos előtt hatalmas jövő állhat, és bármelyik együttes alapemberévé válhat.

Íme egy videó Jadon Sancho lenyűgöző játékáról és a legszebb góljairól 2019-ben:

 

Forrás: www.caughtoffside.com

Borítókép:  TF-Images/Getty Images

 

Videók