"Csak az járt a fejemben, hogy ne veszítsek labdát" - Jack Grealish

A Manchester City játékosa első bajnoki címét szerezte.


Kendőzetlenül őszinte interjút adott a Manchester City játékosa, Jack Grealish, miután csapata megnyerte a Premier League-t.

A Manchester City csapata kétgólos hátrányból fordított és győzte le az Aston Villát, amely a bajnoki címet jelentette számukra. Amennyiben nem sikerült volna fordítani, joggal merül fel a kérdést, miért nem Jack Grealisht cseréli be Pep Guardiola?

2-0-s Aston Villa vezetésnél a Guardiola becserélte a német középpályás Ilkay Gündogant, aki eldöntötte a találkozót.

A mérkőzésen végig a kispadon ült az a Jack Grealish, akit 100 millió fontért igazolt a Manchester Cityhez éppen az Aston Villától. A találkozót követően a Sky Sportnak elmondta, hogy hol szeret a legjobban játszani és szerinte a taktikaváltás jó hatással volt a játékára, hogy be tudjon illeszkedni Pep Guardiola rendszerébe.

„A szurkolók azt mondták nekem, hogy szeretnék látni, hogy Jack többet támad mint annak idején az Aston Villában. Néha az az érzésem, hogy Pep nem szeretné ha labdát veszítenék, annyira az jár a fejemben, hogy nem veszíthetem el a labdát.”

 

 

Ezt követően Jamie Redknapp rákérdezett arra, hogy Grealish jól érzi-e magát a Manchester Citynél.

„Igen vannak olyan időszakok.” – nyilatkozta.

„Például a múlt héten a West Ham ellen a második félidőben, amikor betaláltam, úgy voltam vele, hogy adják ide a labdát és próbáltam egyedül megoldani a feladatot. A meccs után beszéltem olyan emberekkel, akik közel állnak hozzám azután feloldódtam. Remélhetőleg a következő szezonban is így fogok teljesíteni.”

Más támadók is küzdöttek Pep Guardiola alatt az első szezonjukban elég csak Bernardo Silvára és David Silvára gondolni, de Sergio Agüeronak is küzdenie kellett azért, hogy stabil legyen a kezdőben.

Az augusztusban kezdődő új szezonban és a télen lévő világbajnokság kapcsán elmondta, hogy a jövőben jobban szeretne teljesíteni.

Borítókép: GettyImages 
Forrás: Sportbible.com

Videók