Casemiro érdekes kérése a mérkőzések előtt

Egy dossziét kér a játékvezetőkről.


Casemiro aprólékos meccs előtti felkészülése magában foglalja, hogy minden mérkőzés előtt részletes dossziét kér a bíróról.

A 30 éves középpályás várhatóan a hétvégén debütál a Manchester Unitedben a Southampton ellen, miután a Real Madridtól 70 millió fontért szerződtették. Andy Madley, aki 2019 óta 48 élvonalbeli mérkőzést vezetett, szombaton a St Mary's-ben megrendezésre kerülő Premier League-összecsapást vezeti majd - ezt az információt valószínűleg már továbbították Casemirónak.


Fotó: sportbible.com

A brazil középpályás közismert arról, hogy közeli barátja és korábbi csapattársa, Bruno dos Anjos szerint a játéknap előtt információkat kér a játékvezetőkről. A kezdés előtt Casemiro szeretne részletes információkkal rendelkezni a bíróról: hogyan reagál, ha megszólítják, születési helyét, van-e más munkája, és hogy milyen stílusban vezeti a meccseket.

„Olyan szerepkörben játszik, ahol sokat beszél a bírókkal, és nagyobb valószínűséggel kap lapot. Szóval fontos, hogy megértsék, amit mond, és hogy szükség esetén vitatkozni is tudjon velük. Ez bizonyos helyzetekben hasznos lehet” – mondta Dos Anjos a The Telegraphnak adott interjúban.

Borítókép és fotók: Ash Donelon/Manchester United a Getty Images

Videók