Carrick: Nem félek Sneijdertől!

Michael Carrick a Manchester United 29 éves középpályása nem tart attól, hogy Sneijder érkezése miatt kevesebb lehetőséget kap a csapatban.


Amennyiben sikerül leigazolnia a Manchester Unitednek az olasz élvonalban szereplő Inter 27 éves középpályását, Wesley Sneijdert komoly bajba kerülhet Michael Carrick szerepeltetése, a Vörös Ördögöknél.

Angol lapértesülések szerint a manchesteri klub vezetői már megegyeztek Sneijder szerződtetéséről, már csak a játékos vételárának pontos összegét kell megbeszélniük.

Amennyiben Sneijder érkezik nagy valószínűséggel átveszi Carrick helyét, aki már az elmúlt két szezonban is gyakran csak a padról vagy még onnan sem nézhette végig kedvenc csapata találkozóit.

Az angol labdarúgó nagyon sok mérkőzést sérülések miatt hagyott ki, így végül Sir Alex Ferguson is belátta, hogy kell egy stabil és megbízható játékos Carrick helyére. A 17-szeres angol válogatott ettől függetlenül nem félti helyét a csapatban és szívesen látná Sneijdert a Machester Unitedben.

- Ez egy nagy klub, ahová több erős játékos kell egy-egy posztra. Én is azt szeretném, hogy a legjobb játékosokkal szerepelhessek, függetlenül attól, hogy az én posztomon futballoznak-e vagy sem - nyilatkozta Carrick.

Carrickinho:

Videók