Bruno Fernandes megtörte a csendet

A portugál nyílt levélben beszélt a jövőjéről a United szurkolóknak


Bruno Fernandes a szombati kupadöntő előtt megszólította a United szurkolókat, beszélt az eligazolási pletykákról és elég világos üzenetet küldött Sir Jim Ratcliffe-nek is. 

A portugál rögtön levele elején cáfolta a pletykákat miszerint Szaúd-Arábiába szerződne: 

„A világon mindennél jobban szeretek kilépni az Old Trafford gyepére. Nem akarok innen elmenni. Mindig is az volt az álmom, hogy itt játszhassak."

"Annyit akarok csak, hogy az elvárásaim illeszkedjenek a klub elvárásaihoz. Ha bármelyik szurkolóval beszélek, ugyanazt mondják nekem. Mert többet akarunk. Versenyben akarunk lenni a bajnoki címért jövőre. A Bajnokok Ligájában akarunk futballozni.” – amivel nyilvánvaló üzenetet küldött a tulajdonosok felé is. "Csak folytatni akarom a harcot a Unitedben. Itt akarok lenni. A családom is itt akar lenni."

A United  pocsék szezonja után, persze megkongatta az önkritikus hangokat is.

„E nehéz szezon után az én felelősségem is, hogy többet mutassunk. Mivel én vagyok a csapatkapitány, ez velem kezdődik. És holnap kezdődik. Mindent bele kell adnunk az utolsó City elleni meccsen. Szóval United-szurkolóknak szerte a világon csak azt akarom mondani: Tudom, hogy nem volt könnyű. Tudom, hogy nem volt elég az, amit az idén nyújtottunk. De úton vagyunk Wembley felé. Álljatok mögénk még egyszer.”

Leklkesítő beszédnek sem volt utolsó a nagy csata előtt. Hiszen a Vörös Ördögök a helyi rivális Manchester City ellen lépnek pályára az FA-kupa Wembleyben rendezett döntőjében szombaton délután.

(Fotó: facebook/Manchester United)

 

Videók