Benitez: megpróbálom szakmailag jól felkészíteni a csapatomat

A Chelsea vasárnap délután a Brentford együttesét fogadja a FA-kupában, Rafa Benitez, a londoni Kékek spanyol mestere örül annak, hogy minden játékosára számíthat.


"Nagyon elégedett lehetek, mert John Obi Mikel és Victor Moses is visszatért Dél-Afrikából. Jó hangulatban és állapotban vannak. Nem estek ki a folyamatból, így elérhetőek lesznek a Brentford ellen" - jelentette Rafa Benitez. - Nyilvánvaló, hogy Demba Ba és David Luiz nem állhattak rendelkezésemre az Európa Ligában. Ugyanakkor mindketten remekül vannak és ez jó hír. Oriol Romeu-n kívül mindenkire számíthatok."

"Megpróbálok erős kezdőt összeállítani, hiszen célunk a fejlődés. Újra kialakulhat egy egészséges versenyhelyzet a csapatba kerülésért, ez pedig jót jelent. A verseny mindig előnyös, hisz több jól játszó játékos karizmatikusabb csapatmunkához vezet."

A Chelsea vasárnap délután 13 órakor lép pályára a FA-kupában a Brentford ellen.

"A Brentford vélhetően megpróbál védekezni és kontrákra berendezkedni. Megpróbálom szakmailag jól felkészíteni erre az együttest. Ez minden bizonnyal egy más típusú mérkőzés lesz, mint a csütörtöki. Itt a kapu elé kell szegeznünk az ellenfelet, hiszen ők kevesebbet fognak próbálkozni a középpályán való labdatartással. Minőségi munkát kell majd végeznünk támadójátékban" - fogalmazott Benitez.

 

Videók