Barcelonában találta meg Hazard helyettesét a Chelsea

Az elnök szemelte ki.


Ha Eden Hazard távozna a Chelsea-től a Real Madridhoz, akkor Roman Abramovich a Barcelona brazil klasszisával, Philippe Coutinhoval akarja pótolni, írja az Independent.

 
A Chelsea télen megszerezte a Borussia Dortmund szélsőjét, Christian Pulisicet, de ezen felül még költenének átigazolási keretükből Coutinhora is.
 
A Madrid minden bizonnyal nem fog 250 millió eurót fizetni a Chelsea-nek, de meg fognak tudni egyezni, mivel Hazard szerződése 2020-ban lejár, így a londoniak érdeke is az, hogy még az előtt pénzre váltsák a belga játékjogait, ha nem akar maradni. Ezek alapján az angol lapnál úgy gondolják, a blankók le fogják tudni alkudni az árat 100 millió környékére.
 
Mindeközben a Barca legdrágább igazolása nem úgy teljesít, ahogy azt várnák tőle, és a szerdai Clásicon az egyik legrosszabb meccsét játszotta mióta csatlakozott. Malcom volt a meglepetés ember a kezdő tizenegyben, de lejátszotta Coutinhot.
 
Egy Hazard szintű játékos elvesztése problémát jelenthet a Chelsea-nek, de Coutinho liverpoolos teljesítményére alapozva hiszik, pótolhatja a belgát.

Videók