Balotelli: Biztos vagyok benne, hogy a Manchester Cityben nyerhettem volna Aranylabdát

Mai fejjel már bánja, hogy elhagyta a Cityt.


A 31 éves Mario Balotelli bánja, hogy elhagyta a Manchester Cityt, tehetségét pedig Lionel Messishez és Cristiano Ronaldóhoz hasonlítja.

Mario Balotelli szupertehetségként robbant be az Interbe. 2010 nyarán pedig távozott a Manchester Cityhez. Az olasz csatár megnyerte a Premier League-et és az FA-kupát, majd 2013 januárjában visszatért Olaszországba. Balotelli, aki 80 meccsen 30 gólt szerzett a Manchester Cityben, megbánta, hogy eligazolt a Milanhoz.

„Még abban az évben, amikor elmentem, másfél évig nagyon jól játszottam Milánóban, de utána voltak gondjaim. És most, hogy idősebb vagyok, tudom, hogy akkoriban nem kellett volna elhagynom a Cityt. Ennyi év elteltével láthatjuk, ahogy a City egyre jobb és jobb lett. Biztos vagyok benne, hogy a Manchester Cityben nyerhettem volna Aranylabdát. 100 százalékig biztos vagyok benne, hogy vagyok olyan jó, mint Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, de én… elszalasztottam a lehetőségeim. Ma már nem mondhatom, hogy olyan jó vagyok, mint Ronaldo, mert Ronaldo hány Aranylabdája is van? Öt? Nem hasonlíthatod össze magad Messivel és Ronaldóval. De ha csak a minsőgéről beszélünk, akkor őszintén szólva nincs mit irigyelnem tőlük.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép és fotók: marca.com

Videók