Az ok, amiért a Tottenham játékosa nem fog megnősülni a pályafutása alatt

Úgy tűnik a támadó lépésről lépésre halad, és mindig csak a legfontosabb dologra koncentrál.


Valószínűleg nem véletlenül vált a Premier League egyik legjobb játékosává a Tottenham Hotspur támadója, Szon Hung Min min, mióta 2015-ben csatlakozott a londoni együtteshez a Bayer Leverkusentől. Az észak-londoni együttes támadója roppant tudatosan építi a karrierjét, nem rég pedig elárulta mi a titka.

Szon a kemény munka, a játék iránti elkötelezettsége és a hihetetlen tudatossága miatt jutott el oda, ahol most tart. Nem hagyja, hogy bármi is kizökkentse, mivel úgy érzi, hogy csak így tudja elérni a megálmodott célt.

A dél-koreai labdarúgó kulcsszereplővé tudott válni a Spurs nehéz időszakában is, éppen ezért sokan dicsérték a munkához való hozzáállása és mentalitása miatt.

De azt tudta, hogy a 28 éves futballista nem fog megnősülni a pályafutása alatt?

null

I'm always amazed by the single-mindedness of the top players but Son Heung-min is next level. An interview with one of the men of the season #thfc https://t.co/hmTVFXTraq


A Guardian készített vele egy zseniális interjút, amelyben Szon elmesélte, hogy az apja azt mondta neki, hogy amikor feleségül vesz valakit, onnantól kezdve a család lesz az első és csak utána jöhet a futball.

"Apám ezt mondta, és én egyetértek ezzel" - mondta Szon. "Ha az ember megnősül, onnantól már a feleség és a gyerekek lesznek a legfontosabbak, nem pedig a futball. Amíg a legmagasabb szinten játszom, azt szeretném, ha a futball lenne számomra az első. Nem tudhatod, mennyi ideig tudsz a legmagasabb szinten játszani.

null

Heung Min Son on not getting married during his career: "My father says this & I agree. When you marry, family will be number one. Wife & kids - then football. I want to make sure that while I play at the top level, football is number one"Cheers future Son's crying.


"Miután nyugdíjba vonulok, tehát amikor már 33 vagy 34 éves leszek, még azután is sok időt tölthetek együtt a családdal."

Szon a szerethető személyisége és a pályán mutatott teljesítménye miatt hamar a szurkolók kedvencévé vált. Az idei szezonban tizenegy gólt lőtt, és ugyanennyi gólpasszal segítette a Tottenhamet, amely a Premier League hatodik helyén zárt.

Forrás: sportbible

Borítókép: Nick Potts/PA Images via Getty Images

Videók