Az Inter biztosíthat menekülő utat a United kapitányának

Solskjaer még számítana rá.


Az Inter fontolgatja, hogy lépéseket tegyen a Manchester United kapitányáért, Antonio Valenciáért, akinek a szerződése lejár nyáron.
 
Az olasz óriás akkor tenne lépéseket az ecuadori játékosért, ha elvesztenék Joao Mirandát a januári átigazolási időszakban, az olasz Sky szerint.
 
A 33 éves játékos az után esett ki az előző edzője, Jose Mourinho kegyeiből, amikor a bajnokság korábbi szakaszában kedvelt egy Instagram posztot, mely arról szólt, hogy a nyomás alatt lévő portugált kirúgják. Akkor nyilvánosan bocsánatot kért Mourinhótól személyesen a United edzőpályáján, de közel két hónapra félreállították.
 
December elején Valenciát a West Hammel hozták szóba, akik Pablo Zabaletát szeretnék pótolni, aki idény végén visszavonul.
 
Az átmeneti tréner, Ole Gunnar Solskjaer visszatette a keretbe. Először kezdett bajnokin szeptember óta a Newcastle elleni mérkőzésen. Amikor Solskjaer átvette a csapatot Valenciával is leült beszélni róla, és a csapaton belüli szerepéről.
 
– Antonio a kapitány, ha egészséges, – mondta Solskjaer. – Jó néhány kemény edzésen megy át most, hogy készen álljon az előttünk levő sűrű sorozatra. Nem sok nála jobb bekk van, szóval látni fogjátok még rajta a karszalagot.

Videók