Az év legcikibb átigazolási bakiját követte el a Chelsea-vel a CNN - fotó!

Óriási bakit követtek el a CNN szerkesztői, amikor egyik hírükben arról számoltak be, hogy Kevin De Bruyne lehet a következő belga válogatott, aki Angliába szerződik, miután hírbe hozták a Chelsea-vel, amely már tavaly nyáron megvette.


A CNN szerkesztői a belga válogatott pénteki, Szerbia ellen megnyert kulcsfontosságú vb-selejtezőjéről szóló beszámolójában követte el a kínos bakit. 

A világ egyik legnagyobb hírszolgáltatója az egyik gólt szerző De Bruyne kapcsán megjegyezte, ő lehet a következő belga válogatott játékos, aki a Premier League-be szerződik, miután a Chelsea érdeklődik utána. 

A megállapítás egyetlen szépséghibája, hogy De Bruyne tavaly januárban öt és féléves szerződést kötött a Chelsea-vel, akit előbb a Genknek, majd a 2012/2013-as szezonra a Werder Bremennek adott kölcsön. 

A támadó középpályás éppen németországi kölcsönjátéka idején győze meg arról a londoni sztárklubot, hogy érdemes volt szerződtetni, hiszen 33 meccsen 10 gólt és 9 gólpasszt jegyzett az alsóházi csapattá váló Weser-parti együttesben. 

Nem meglepő mindezek fényében, hogy a frissen kinevezett José Mourinho úgy döntött, De Bruyne jövőre nem megy kölcsönbe, hanem a Chelsea-nél marad és megkapja a lehetőséget a bizonyításra. 

Videók