Az egykori játékos szerint a Chelsea óriási hibát követ el

Paul Merson úgy gondolja, a Kékek ezzel a döntésükkel a Liverpool malmára hajtják a vizet.


Paul Merson szerint a Chelsea nagy hibát vét azzal, ha a szezon végén elengedi Mason Mountot.

Az utóbbi időben számos jel utalt arra, hogy Mason Mount a nyár folyamán távozik a Chelsea-től. A hírek szerint az angol nagyklubnak nem sikerült megállapodnia a folytatásról a 24 éves játékossal.
Az egykori labdarúgó, Paul Merson szerint ez nagy hiba.

„Mount messze a Chelsea legjobb játékosa volt az elmúlt szezonban. Csodálatos volt. Ez a gyerek tényleg tud játszani. Rossz üzlet ez a Chelsea részéről. Meg kell adni neki, amit akar. Nem engedheted el a legjobb játékosaidat. Nagyon sok játékos van, akinek előbb el kellene hagynia a Chelsea-t, mint neki. A pletykák, amelyek arról szólnak, hogy melyik klubok akarják őt, mindent elárulnak” – írta a Sky Sportsban.

A hírek szerint olyan nagy klubok szeretnék Mountot megszerezni, mint a Liverpool , a Manchester United , a Barcelona és a Paris Saint-Germain.

„Ha a Liverpool megkaparintja Mountot és Jude Bellinghamet, olyan csapattá válnak, amely megnyerheti a címet. Miért adják oda ezt a lehetőséget? Miért kell a Liverpoolt erősíteniük? Nagy rajongója vagyok Mountnak, és ő egy első osztályú játékos”
– tette hozzá.

Mount ebben a szezonban 32 meccsen három gólt és hat gólpasszt jegyzett. Graham Potter edző korábban "bonyolultnak" minősítette a játékos körül kialakult helyzetet.

Borítókép: Catherine Ivill/Getty Images

Videók