"Az Arsenalnak el kell adnia Pierre-Emerick Aubameyangot"

Ha nem hosszabbít, mielőbb értékesíteni kell.


Az Arsenal legenda, Ray Parlour azért imádkozik, hogy Pierre-Emerick Aubameyang új szerződést írjon alá az Arsenal csapatával - de tisztában van azzal, hogy az ágyúsoknak lehet el kell engedniük a sztárjukat, ha elutasítja a szerződéshosszabbítást.

Aubameyang jelenlegi kontraktusa valamivel több, mint egy év múlva jár le, és várhatóan megkezdődnek az új megállapodással kapcsolatos tárgyalások. A legfrissebb jelentések szerint, azonban az Arsenal még nem kezdte el a tárgyalásokat a gaboni támadóval.


Fotó: Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Az Arsenal számára az a gond, hogy ha Aubameyang nem akar új szerződést aláírni, akkor a jövő nyáron ingyen távozhatna az egyik legjobbjuk. Természetesen az is benne van, hogy Aubameyang meghosszabbítja a szerződését, és ezzel elkergeti az Arsenal félelmeit vele kapcsolatban.

"Ha nem írja alá az új szerződését, akkor el kell adni őt, és pénzt kovácsolni belőle, hogy megtalálhassuk a méltó utódját. Nagyon nehéz megtartani olyan játékost, aki nem akar maradni. Fontos döntés lesz, nem tudom mennyi pénzt kaphatna érte a klub, de meg kell próbálni majd őt helyettesíteni. Az ilyen szituációk minden csapatban előfordulnak" - mondta Ray.

Forrás: talksport.com
Borítókép: Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Videók