Az Arsenal vinné a Barca brazilját

Ügynökei már voltak is Londonban.


Az Arsenal továbbra is érdeklődik a Barcelona támadója, Malcom szerződtetése után, de ajánlatuk nagyon messze van attól, amit a katalán klub szeretne a játékosért, írja a brit Express. 
 
A Premier League csapat kölcsönbe vinné a Barca brazilját egy évre vásárlási opcióval a következő nyárra, viszont a spanyol bajnok rögtön pénzt akar látni Malcomért cserébe, hogy saját költekezéseit fedezni tudja. 
 
A britek lapnál azt is tudni vélik, hogy a Barca 55.7 millió eurót szeretne keresni a 22 éves játékos távozásával, akit 41 millióért igazoltak tavaly a Bordeaux-tól, és csakliztak el a Roma orra elől, hogy azután szinte ne is játszhasson. 
 
Eközben a The Sun leközölte, hogy Malcom ügynökei Londonban jártak a múlt héten, ahol találkoztak az Arsenal képviselőivel, de távol a megegyezés ezen a fronton is. 
Az egyik probléma, hogy Unai Emery-nek, az Arsenal edzőjének limitáltak a forrásai a nyári átigazolásokra nagyjából 50 milliót költhet. Az is baj, hogy az Arsenal nem tudja megadni azt a fizetést, amit Malcom szeretne. 
 
Az Arsenal ráadásul nem is indul a Bajnokok Ligájában, és pénzügyeik is óriási csapás bármilyen üzletre. Jelenleg az Evertonnal csatáznak a brazil kegyeiért.
 
Fotó: Quality Sport Images/Getty Images

Videók